COPRODUCCIONS TEATRALS
A Shikamoo treballam juntament amb diversos agents socials i culturals per incloure de forma transversal actituds de consum responsable.
Hem coproduït dos espectacles teatrals sobre comerç just amb Ovnipresents i Centimets Teatre per poder-los representar tant a auditoris com a centres educatius.
Seguiu les nostres xarxes per saber les properes actuacions!
http://shikamoojust.org/wp-content/uploads/2023/01/Fast-tickPost.jpg
FÀST-TICK
Amb Ovnipresents

Fàst-tick és una peça de microteatre que posa l’atenció sobre les ombres de la indústria de la moda i serveix com a punt de partida per a un col·loqui participatiu final per compartir reflexions i punts de vista. Ho fa des d’una perspectiva còmica i irònica, amb caràcter juvenil i tocs musicals. És una coproducció de Shikamoo i la companyia de teatre Ovnipresents i des que es va estrenar s’ha representat amb èxit en múltiples escenaris i localitats de l’illa (Llucmajor, Banyalbufar, Palma, Sóller, Bunyola, Deià…) i també a Barcelona.

Al final de l’obra es convida a totes les persones participants a fer un intercanvi de roba.
La representació d’aquesta obra de teatre és una activitat emmarcam dins el nostres projectes de difusió del comerç just.

Si voleu més informació sobre les nostres actuacions teatrals podeu enviar un e-mail a shikamoo.llucmajor@gmail.com 

XOCOLATA PER ALS DIES DE MALA LLUNA
Amb Centimets Teatre

Xocolata per als dies de mala lluna és un espectacle coproduït amb Centimets Teatre per a públic familiar amb grans dosis d’humor que ens convida a reflexionar sobre la importància de les nostres decisions i l’actitud com afrontam la vida. Conté una càpsula central amb ombres xineses en la que s’explica l’efecte directe que té en els productors de cacau el consum de xocolata de comerç just. 

La representació d’aquesta obra de teatre és una activitat emmarcam dins el nostres projectes de difusió del comerç just.

Si voleu més informació sobre les nostres actuacions teatrals podeu enviar un e-mail a shikamoo.llucmajor@gmail.com 

I, si encara no heu tingut l’oportunitat d’assistir a cap de les nostres actuacions, estau atents! Seguiu-nos a xarxes per estar al dia i consultau la nostra agenda d’activitats.

http://shikamoojust.org/wp-content/uploads/2023/09/xocolataperalsdiesdemalallunaquadrat-1-scaled.jpg
http://shikamoojust.org/wp-content/uploads/2023/11/CONSELLERIA_FAM_AFE_SOC_COL2-640x253.png

AMB EL FINANÇAMENT DE LA CONSELLERIA FAMÍLIES I AFERS SOCIALS